• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sleepyhead: een veilige, knusse en rustgevende omgeving voor baby's

Merken
Kleur
Dockatot (Sleepyhead) Deluxe+ White (0-8mnd)
€149,00 *
Dockatot (Sleepyhead) Deluxe+ Strawberry Cream (0-8mnd)
€150,00 *
Sleepyhead Deluxe+ Black Marble (0-8mnd)
€169,00 *
Dockatot (Sleepyhead) Deluxe+ Celestial Blue (0-8mnd)
€150,00 *
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Sleepyhead: een veilige, knusse en rustgevende omgeving voor baby's

Sleepyhead® is ontworpen om een ​​veilige, knusse en rustgevende omgeving voor baby’s aan te bieden - het beste alternatief voor de baarmoeder.

Baby’s kunnen rusten, spelen en een loungen, zonder de beperkingen van gespen of de afleiding van felgekleurde toeters en bellen.

Reizen
Sleepyhead® is perfect voor als je een ”jet-setting” familie bent of gewoon een rust plaats wilt verplaatsen van kamer naar kamer. Sleepyhead® is van lichtgewicht materiaal en eenvoudig om mee te reizen.

Mikroklimaat & omgeving:
Voor klimaat van een baby moet alles perfect, comfortabel en veilig zijn, dan moeten we niet alleen denken alleen over de wereldwijde klimaat, maar juist aan hun microklimaat. Het microklimaat is de ruimte die direct van invloed is op hun omgeving. Sleepyhead® is hypoallergeen en gemaakt met de meest verzorgende en hygiënische stoffen die ook uitstekend luchtdoorlatendheid bieden.

Waarom Sleepyhead®
Er zijn zoveel nestjes, waarom is Sleepyhead® zo anders? De Sleepyhead® is uitvoerig getest, met behulp van de beste en meest ademende materialen om een ​​perfecte microklimaat voor baby’s en kinderen te creëren. Sleepyhead® gebruikt geen kind- onvriendelijke materialen zoals elastieken touwtjes en kleine “houtje-touwtje” sluitingen.

Al de gebruikte materialen, clips, ritsen zijn baby-proef. Zelf de clips die de bumpers tegen elkaar aan houden wanneer dicht gedragen springen vanzelf open uit veiligheid wanneer er meer dan een gewicht van 5 kilo tegenaan getrapt wordt.

De nestjes zijn ontworpen met luchtdoorlatendheid in gedachten, het gezicht van de baby (mond en neus) ligt relatief hoog ten opzichte van de zijkanten. De zijkanten zijn laag en ook afgerond. Een baby die op de juiste manier goed in het nestje ligt, op zijn rug, ademt in “open air” zo te zeggen. In tegenstelling tot andere bassinets, nestjes of manden, is het interieur van onze nestjes zorgvuldig ontworpen om een ​​maximale ademend vermogen te bereiken.

Lees meer