• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Suavinex

Merken
Kleur
Parfum Girl
€29,95
Suavinex paars/goud hartje +12M Girl haute couture speen
€5,99
Eau de Cologne
€18,00
Suavinex ster/stippen 0/4M Boy haute couture speen
€5,99
Parfum Boy
€29,95
Suavinex licht blauw/gouden ster +4M Boy haute couture speen
€5,99
Suavinex gouden ster/stippen +4M Girl haute couture speen
€5,99
Roze speen scottish 0-6mnd
€5,95
Baby Shampoo
€14,95
Suavinex licht blauw/patroon +12M Boy haute couture speen
€5,99
Suavinex donkerblauw/patroon +4M Boy haute couture speen
€5,99
Suavinex licht roze/patroon +4M Girl haute couture speen
€5,99

Suavinex

Suavinex werd opgericht in 1983 en zorgde dat de babyverzorgingssector radicaal zou veranderen. Ze zijn het eerste bedrijf dat fopspenen, flessen en fopspenenclips ontwerpt in echte modeaccessoires voor baby's.

Net als de grote textielbedrijven lanceert Suavinex elk jaar verschillende collecties van zijn basics. Dit heeft geresulteerd in een unieke reeks producten: collecties, assortimenten en limited editions waarin design een fundamentele rol speelt.

Baby zijn betekent tegenwoordig accessoires kunnen combineren op dezelfde manier als volwassenen, en een eenvoudig accessoire kan een onderscheidend kenmerk zijn, een beetje luxe. Daarom biedt Suavinex LITTLE LUXURIES.

Maar bij Suavinex bieden ze u niet alleen flesvoedingsproducten, fopspenen en aanverwante accessoires; ze werken ook om het leven voor u en uw baby gemakkelijker te maken. Ze bieden producten die te maken hebben met borstvoeding, sterilisatie en reiniging, kinderziektes en psychomotorische ontwikkeling, babyhygiëne, baby- en peutervoorzieningen, een assortiment textil, evenals een breed scala aan lichaamsbehandelingen voor zwangere vrouwen, nieuwe moeders en baby's.

Lees meer