• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Martinelli: Klassieke Kinderwagens & Eetstoelen

Martinelli Kinderwagen & Eetstoelen bij Little Mack
Geen producten gevonden...

Martinelli: Klassieke Kinderwagens & Eetstoelen

Martinelli kinderwagens, uniek sinds 1930.

Het verhaal van Martinelli begint in Milaan in de jaren dertig in de ambachtelijke werkplaats van Maria Martinelli, waar haar kinderwagens al snel hun sporen verdienden dankzij hun onmiskenbare stijl. Originele lijnen en exclusieve stoffen zijn de onderscheidende kenmerken van haar creaties, uniek in hun tijdloze elegantie. De kinderwagens, bedoeld voor een veeleisend en verfijnd publiek, werden met trots gepronkt door moeders die door het stadscentrum en de openbare tuinen van Milaan liepen. Tegenwoordig omvat de erfenis van Martinelli moderne technologieën, waardoor veilige en functionele "Made in Italy" producten ontstaan.

De filosofie van het Atelier van Martinelli is het concept van de kinderwagen te verheffen tot een exclusief product, gemaakt om de mooiste herinneringen van het hele gezin te bewaren en het kind al op jongen leeftijd kwaliteit te laten ervaren.

Elke Martinelli oplossing in uniek en wordt op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Fijn maatwerk, luxe stoffen en exclusieve materialen zorgen voor elegante kinderwagens en autostoelen.

Lees meer