• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Slaapzakjes

Merken
Kleur
Slaapzak kinderwagen of wieg (incl. deken) meerdere kleuren - GBB
€129,95 *
Slaapzak oud roze - Uzturre
€139,95 *
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Slaapzakjes

Bij Little Mack hebben we een uitgebreid assortiment aan baby slaapzakken en trappelzakken. Bij het aanschaffen van een slaapzak of trappelzak moet je letten op verschillende dingen zoals: pasvorm, hij moet van zachte stof zijn en er horen geen scherpe kanten aan te zitten. 

Er is geen verschil tussen een trappelzak en een slaapzak voor baby’s. Het is hetzelfde product met de zelfde eigenschappen. Een slaapzak kan wel of geen mouwen hebben. Veilige trappelzakken gaan niet dicht met knoopjes of strikjes maar met een rits die je van boven naar onder dichtritst zodat het kindje deze niet zelf open of dicht kan maken.

Er bestaan verschillende slaapzakjes voor je baby zonder armsgaten voor onrustige kindjes. Kindjes kunnen zichzelf soms wakker slaan met hun armpjes of krabben zichzelf met hun scherpe nageltjes. Dan kan een slaapzakje zonder armsgaten een uitkomst zijn. Deze biedt het kindje voldoende bewegingsvrijheid maar voorkomt dat ze zichzelf keer op keer wakker maken en dus onrustig slapen.

Lees meer