• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sleepyhead Deluxe 0 - 8 mnd

Merken
Kleur
Dockatot (Sleepyhead) Deluxe+ Celestial Blue (0-8mnd) - Dockatot
€149,95 *
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Sleepyhead Deluxe 0 - 8 mnd

Sleepyhead

Ontworpen om een ​veilige, knusse en rustgevende omgeving voor baby’s aan te bieden.

Een Sleepyhead nestje is perfect voor als je veel onderweg bent of gewoon een rust plaats wilt verplaatsen van kamer naar kamer. Gemaakt van lichtgewicht materiaal en eenvoudig om mee te reizen.

Alle Sleepyhead producten zijn hypoallergeen en gemaakt met de meest verzorgende en hygiënische stoffen die ook uitstekend luchtdoorlatendheid bieden.

Er zijn zoveel nestjes, waarom is Sleepyhead zo anders? De Sleepyhead is uitvoerig getest, met behulp van de beste en meest ademende materialen om een ​​perfecte microklimaat voor baby’s en kinderen te creëren. Er worden geen geen kind- onvriendelijke materialen gebruikt.

Al de gebruikte materialen, clips, ritsen zijn baby-proef. Zelf de clips die de bumpers tegen elkaar aan houden wanneer dicht gedragen springen vanzelf open uit veiligheid wanneer er meer dan een gewicht van 5 kilo tegenaan getrapt wordt.

De nestjes zijn ontworpen met luchtdoorlatendheid in gedachten, het gezicht van de baby (mond en neus) ligt relatief hoog ten opzichte van de zijkanten. De zijkanten zijn laag en ook afgerond. Een baby die op de juiste manier goed in het nestje ligt, op zijn rug, ademt in de open lucht . In tegenstelling tot andere nestjes of manden, is het interieur van de Sleepyhead nestjes zorgvuldig ontworpen om een ​​maximale ademend vermogen te bereiken.

Lees meer