• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Théophile & Patachou: Sweet Blue Collectie

De Sweet Blue collectie van Theophile & Patachou.
Merken
Kleur
Kledingmaat
Gender
Lengte mouwen
Lengte broeken
Tweedelig pakje gewafeld (wit) - Theophile & Patachou
€90,00
Doudou Louloute (camel) - Théophile & Patachou
€59,00
Muts Gewafeld Cotton White - Theophile & Patachou
€29,99
Deurhanger Ours (wit) - Théophile & Patachou
€65,00
Doudou giraffe (beige) - Théophile & Patachou
€36,00
Doopdeken (wit) - Théophile & Patachou
€198,00
Doudou Louloute (wit) - Théophile & Patachou
€59,00
Beer Icoon Sweet Blue - Théophile & Patachou
€132,00

Théophile & Patachou: Sweet Blue Collectie

Théophile & Patachou: passie en liefde voor de wereld van baby’s en kinderen met een tijdloze stijl, opgebouwd rond rijke, natuurlijke stoffen van de allerbeste kwaliteit.

Ze gaan voor een exclusieve stijl, kwaliteitsmateriaal en een verfijnde afwerking. Van meubels tot knuffels, van babylinnen tot accessoires, Théophile & Patachou hecht veel belang aan design, materiaalkeuze en zin voor detail. Alleen zo slagen ze erin om van elk object een toonbeeld van elegantie, getekend Théophile & Patachou, te maken. Théophile & Patachou is niet zomaar een keuze.

Théophile & Patachou wil met een exclusieve stijl en topmaterialen vorm geven aan verfijnde producten die echt een verschil maken, ook op esthetisch vlak.

Elke collectie wordt gekenmerkt door een zoektocht naar beter, door zin voor schoonheid, en door een extreme drang naar kwaliteit.

Het spreekt vanzelf dat ook alle mogelijke aandacht wordt geschonken aan de veiligheid van het kind. Alles meubels, knuffels en kledingstukken combineren daarom perfect gebruiksgemak met absolute veiligheid in gebruik.

Théophile & Patachou kiest zijn Europese en wereldwijde verkooppunten met de allergrootste zorg. die dezelfde kwaliteit nastreven. Little Mack is er dan ook trots op om een Théophile & Patachou verkooppunt te zijn.

Lees meer