• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schoenen

Schoenen

Babyschoenen & Kinderschoenen
Ben jij op zoek naar de nieuwe babyschoenen & kinderschoenen? Bij Little Mack vind je een mooi aanbod aan babyschoenen & kinderschoenen online. Ons assortiment aan babyschoenen & kinderschoenen beperkt zich niet alleen tot de nieuwste collecties, we hebben ook een outlet met babyschoenen & kinderschoenen. 

Welke maat babyschoenen & kinderschoenen?
Onze babyschoenen & kinderschoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 15 (pre-walks) tot en met 28. Little Mack begrijpt dat het lastig is om online de juiste maat babyschoenen & kinderschoenen te vinden. Daarom hebben wij een maattabel voor babyschoenen & kinderschoenen op de website gezet. Klik maattabel

Babyschoenen
Een baby zal de eerste maanden nog geen babyschoenen dragen, daarom bieden we voor de eerste maanden babysloffen aan. Zodra het kindje te groot wordt voor de slofjes hebben we echte babyschoenen. Deze gaan vanaf maat 15 t/m maat 19, de zogenoemde pre-walk schoentjes. 

Jongensschoenen
Op onze website bieden we verschillende modellen jongensschoenen aan zoals nette schoenen, sneakers of mocassins.

Meisjesschoenen
Op zoek naar een paar schattige schoenen voor een meisje? Little Mack biedt een mooi assortiment aan zoals laarsjes, ballerina’s, instappers en ander soort schoenen voor meisjes. Wij bieden een zeer divers aanbod in kleuren en modellen, zodat er in iedere stijl of smaak een leuk paar meisjesschoenen te vinden is. Ook in onze outlet zijn altijd leuke babyschoenen & kinderschoenen te vinden.

 

Lees meer