Menu
EUR

Ruilen, Retourneren & Garantie

Herroepingsrecht

U kunt uw artikel(en) binnen 14 dagen na ontvangst van het product, probleemloos zonder opgaaf van reden retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de koop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Note: Artikelen uit deze voorraad uitverkoop/sale stock kunnen niet geretourneerd worden.

Retouren graag inclusief pakbon retourneren naar: (Belangrijk: zonder pakbon neemt uw retour meer tijd in beslag)

Little Mack
Scheepsbouwersweg 1H | 1121PC | Landsmeer

 

We verzoeken u de producten met zorg te behandelen. Dit houdt in dat, voor zover redelijkerwijs mogelijk, de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen of gewijzigd zijn en dat alle originele labels of originele etiketten nog aan / op het artikel zitten.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Voor het retour zenden van uw artikel(en), kunt u gebruik maken van dezelfde doos of verzendtas, die u ontvangen heeft bij uw bestelling.

Wij verzoeken u graag de pakbon en / of factuur van Little Mack alsook het modelformulier voor herroeping in de doos / verzendtas mee terug te zenden. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Ruilen is uiteraard ook een mogelijkheid. U kunt per whatsapp kenbaar maken voor welk artikel u uw ontvangen product wilt ruilen. In de whatsapp graag uw huidig artikelnummer(s) en ordernummer(s) vermelden en voor welk product(en) u dit wilt ruilen. Producten die speciaal voor u zijn gemaakt (conform uw instructies) en artikelen uit de voorraad uitverkoop/sale stock kunnen niet geretourneerd worden zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

 

Garantie

Voor al onze producten geldt de wettelijke garantie, wat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Little Mack garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook. Deze garantie dekt fabricage- en materiaalfouten. Uitgesloten van garantie zijn vlekken op bekleding, normale slijtage en verkeerd of ruw gebruik van de producten.

Bij een mankement aan of klacht over het door u bestelde product kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen. We kijken dan eerst of het probleem direct te verhelpen is. Indien dit niet het geval is dan sturen we u een e-mail met retour instructies. U kunt het defecte product dan aan de hand van die instructies naar ons retour zenden. Na ontvangst van het product kijken wij het na en repareren het indien nodig. Slechts in het geval dat wij het product niet zelf kunnen repareren wordt het product naar de fabrikant doorgestuurd.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!