• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Chocolat Baby

Geen producten gevonden...
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Chocolat Baby

Chocolat Baby is een bedrijf dat zich speciaal richt op alles wat een moeder nodig heeft om te genieten van de eerste jaren van haar kleintje: speciale kleding voor de kleintjes met de beste stoffen, accessoires, tassen, schoenen en nog veel meer.

Is er iets dat moeders meer opgewonden maakt om kleding of accessoires voor haar baby te kopen? De waarheid is dat de meesten van ons dol zijn op mooie kleding voor onze kinderen of objecten die nuttig zijn in de vroege stadia van hun leven, en zonder prioriteiten als comfort en kwaliteit te verwaarlozen.

Vertrouw op de premium stoffen, zoals biologische katoen, die ze gebruiken bij Chocolat Baby en in alle gespecialiseerde collecties die worden aangeboden voor zowel baby's als kinderen van 1 tot 3 jaar.


Het sterproduct is het knuffelbeest, ongetwijfeld de basis van dit familiebedrijf dat, ondanks het verstrijken van jaren en generaties, het product blijft behouden dat het heeft voortgebracht. Ongetwijfeld zijn de knuffeldieren veranderd en tegenwoordig is de babycollectie voorgeselecteerd met de nadruk op de roze en blauwe beren.

Het merk Chocolat Baby werd geboren met een product dat het identificeert boven andere merken en zijn de jurken en babydolls gemaakt in piqué, gevoerd met 100% katoen en met zeer elegante details.

 

Lees meer