Menu
EUR

Doudou et Compagnie

Doudou et Compagnie

De grote kracht van Doudou et Compagnie is haar traditionele Franse knowhow, wereldwijd erkend voor kwaliteit en innovatie. Elk van de stukken wordt op het hoofdkantoor in Taverny bedacht door team van getalenteerde ontwerpers en naaisters.

Het succes van Doudou et Compagnie is afgeleid van een mix van bewezen, aloude recepten, gekruid met een flinke dosis moderniteit. Een toewijding aan kwaliteit en respect voor traditie zijn ongetwijfeld de hoofdingrediënten van het succes. De belangrijke kwestie van veiligheid wordt beschouwd vanaf het moment dat een doudou is bedacht. Tien getalenteerde ontwerpers zijn druk bezig in de werkplaats, werken voortdurend aan de producten, kiezen de zachtste materialen en de meest innovatieve kleuren, geïnspireerd door het dagelijks leven van moeders.

Doudou et Compagnie houdt regelmatig vergaderingen over de ontwikkeling van haar producten, niet alleen met moeders en hun kleine kinderen, maar ook met oma, om hun behoeften en verwachtingen te bespreken en om feedback te krijgen op nieuwe producten.

Al de doudous voldoen aan de CE veiligheidsnorm. Niet te klein en niet te groot, ze kunnen worden gekauwd, gekraakt, getrokken en natuurlijk geknuffeld zonder hun vorm te verliezen of het kleinste risico voor kinderen te riskeren. Ze zijn altijd erg zacht en gevormd op een manier die aangenaam is voor kinderen. 

De doudou is de dagelijkse begeleider van een kind en helpt hem momenten van scheiding van ouders te overwinnen; wanneer hij terugkeert naar zijn oppas, naar de crèche gaat of gewoon wanneer het tijd is om naar bed te gaan. Een trouwe metgezel wiens aanwezigheid geruststellend is en die geruststellend is om te hanteren en zelfs te kauwen! Maar dat is niet alles, want u bent aanwezig als het bewustzijn van het kind groeit en de verbeeldingskracht van het kind en de uitdrukking van zijn emoties ondersteunt. De Doudou is een kostbaar object dat een kind kan begeleiden door de overgangen van de kindertijd, zolang het maar goed is aangepast aan zijn behoeften. En als je naam Doudou et Compagnie is, weet je waar je het over hebt! Dat is de reden waarom, zelfs wanneer het kind volwassen is, de doudou nog steeds een speciale betekenis heeft. Vertrouwd, geruststellend en uniek, doudou is een heerlijke herinnering aan onze vroegste jeugd!

Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Kledingmaat
Schoenmaat
Gender
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!