• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tartine et Chocolat: Babykleding & Kinderkleding

Geen producten gevonden...
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Tartine et Chocolat: Babykleding & Kinderkleding

Catherine Painvin zag de snack-tijd in de namiddag als een speciaal, prachtig moment. Deze tijd voor het delen van jeugdplezier zat achter de naam Tartine et Chocolat.

Naast kleding, kindermeubilair, knuffels en parfum werden al snel toegevoegd, het creëren van perfecte collecties. In enkele jaren tijd werd Tartine et Chocolat het grootste high-end merk dat een volledig assortiment producten voor kinderen aanbiedt.

Bovenal beschermt Tartine et Chocolat de onschuld van kinderen door doordachte, stijlvolle en elegante collecties te ontwerpen.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan elk detail, elke afwerking en elk stuk binnen de collecties. Kasjmier, katoen, wol: hoogwaardige materialen die kinderen zacht en comfortabel opvullen.

Garda-strepen
Gekozen door Catherine Painvin in de stoffenwinkel van haar ouders, werden de Garda-strepen al snel de zachte, tijdloze handtekening van het merk. Gebruikt als onderdeel van de collecties prêt-à-porter, kwekerij en knuffelbeest, symboliseert het de zachte elegantie van de wereld van Tartine et Chocolat.

Léon de egel
In de loop der jaren is Léon de Egel, het geliefde icoon van het merk, altijd opgenomen in de collecties van Tartine et Chocolat. Als een zacht knuffelbeestje, in elegant borduurwerk of delicate parelmoer, vertegenwoordigt de charmante vorm van dit lieve kleine wezen de wereld van het merk.

Ptisenbon
Fris en bloemig, de geur van Tartine et Chocolat heeft subtiele tonen van kamperfoelie, lelietje van dalen en transparante jasmijn en is al 30 jaar een favoriete geur voor moeders en kinderen. Gelanceerd in 1987 als een samenwerking met Givenchy, het was de eerste geur voor baby's.

Lees meer